Email Udskriv PDF

Modetøj Link

Choopin.dk er en af tidens mest trendy online shops til kvinder. Det stilfulde og elegante design firmaet ligger for dagen synes at have fundet vej til kvindernes hjerte i stedet fra de store traditionelle spillere der er drevet af onlineeksperter med hang til flashy knapper og blinkende reklamer. Mode er stil og det er ikke bare når det gælder selve moden men også onlineshoppen.

CHOPIN er modsat mange drevet af modefolk med mange år i branchen. Selskabet har drevet modeforretning siden 1989 og I dag er online handel den primære drift i firmaet.

Choopin.dk er fra den nyere generation af onlineshops der forstår at kombinere den personlige kontakt med proffessionel online drift. Choopin.dk specialiserer sig også ved at føre mærker fra de bedste designere af DAMETØJ til gunstige online priser.

Mange webshops har tradition for at have så mange forskellige mærker repræsenteret, med et forholdsvis lille udvalg fra dem hver. Her går CHOOPIN.DK også imod strømmen hvor det essentielle ikke nødvendigvis er så mange mærker som muligt, men at repræcentere et så seriøst udvalg fra alle brands som muligt.

Du finder også Et yderst omfattende jeans udvalg med over 60 forskellige jeans modeller fra de store leverandører som SEXY WOMAN, MISS MISS og CHARLIE JOE.

choopin.dk har samlet designer mærker i alle prisklasser som lav, mellem og høj. Af popularitet kan nævnes BECKSØNDERGAARD.

Endvidere kan der også nævnes mærker som YAYAPIESZAK, STYLE BUTLER, PHILOSOPHY BLUES ORIGINALNEW BALANCE og Soaked in luxury. Sidstnævnte sætter vi lidt fokus på her.

Soaked in Luxury er et af tidens mest trendy tøjmærker, hvilket primært skyldes det stilfulde og elegante design til en go´ pris. Mærket hører under IC Company A/S, som også huserer andre kendte mærker såsom Tiger of Sweden og Peak Performance.

Tøjkollektioner fra Soaked in Luxury Siden 2002, hvor Soaked in Luxury blev grundlagt, har mærket erobret det danske såvel som det udenlandske marked med storm. Kendetegnet ved mærket er det elegante og stilfulde udseende, som tiltaler mange moderigtige kvinder. Herudover kan man også være sikker på flotte detaljer, som mærket også har valgt at satse på.

Tøjkollektionerne spænder derfor også bredt, eftersom mærker som Soaked in Luxury, ROSEMUNDE m.f. er specialister i at tilpasse sig årstidernes design og farver. På denne måde kan man altid finde moderigtigt tøj i sortimentet, som altså passer til tiden hvad angår både farver, design og materiale.En af de mange fordele ved Soaked in Luxury er det store sortiment, som beskrevet ovenfor,

 

samt de forholdsvis billige priser. Set i forhold til mange andre mærker indenfor samme kategori, kan man nemt finde tøj herfra billigere, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design.

Det er svært at sætte Soaked in Luxury i én bestemt bås, simpelthen fordi udvalget er så stort. Uanset om du er på jagt efter kjoler, bukser eller trøjer kan du finde det i sortimentet, som også indeholder mange andre varianter. Herudover er der et væld af forskellige modeller indenfor hver kategori, som netop gør det meget interessant at være på udkig. Prisen, der som sagt er overkommelig, gør det blot endnu mere interessant.

SOAKED IN LUXURY er et mærke henvendt til mode- og prisbevidste kvinder, som gerne vil have tøj der signalerer stil og elegance. Om du skal bruge tøjet til fest eller hverdag er i princippet lige meget, da sortimentet dækker begge kategorier på fremragende vis. Der er som sagt rigtig mange udbydere rundt omkring i Danmark, men det måske største marked for Soaked in Luxury er formentlig online.

Her ligger mærket tilgængeligt mange steder, hvor modebevidste kvinder hurtigt og nemt kan søge igennem det store sortiment af DAMETØJ og MODETØJ.