Designer ikke længere bag!

Karen by Simonsen er et dansk mærke, som er grundlagt af designer Karen Simonsen, som er uddannet på Kolding Designskole.

Karen Simonsen har en grafisk og geometrisk baseret tankegang, og dette kommer til syne i hendes smukke design. ‘DNA’et’ for Karen by Simonsen består af basis blokke, innovative tekstiler og stærke detaljer.

Karen Simonsen tænker i linjer, og dette giver nogle nytænkende og spændende kollektioner, som skiller sig ud. Karen Simonsen bruger elementer såsom simple silhouetter, moderne tekstiler og får inspiration fra historiske tidsperioder.

Hun formår at gøre Karen by Simonsen til et tøj mærke med sjæl og personlighed. Hun er bare ikke længere bag dette mærke som mange tror!

 

På Karen by Simonsen online, kan du købe de forskellige designs. Der er en god blanding af bluser, bukser, strik, kjoler, accessories og meget mere.

Du kan desuden finde tøj fra tidligere kollektioner, som ofte kan købes på tilbud. Her kan du gøre et rigtig godt kup, og få et eksklusivt produkt til en billigere pris end normalt.

Ved at købe Karen by Simonsen får du et eksklusivt og stilfuldt produkt, som du kan have i lang tid. Mange af Karen Simonsens design er simple og i sig selv tidløse, hvilket gør det muligt at sammensætte hvert stykke tøj på flere forskellige og nye måder.

Hvis du besøger Karen by Simonsen online, kan du få inspiration fra nye samt tidligere kollektioner. Derudover kan du på KarenbySimonsen.com læse om Karen Simonsens tanker bag hendes design og hendes historie.

 

Karen by Simonsen og de tredje verdens lande

Karen Simonsen har i tæt samarbejde med SOS-børnebyerne udarbejdet 528 Crossroads kollektionen. Hvert år rejser Karen Simonsen til et tredje verdens land for, at udvikle et nyt projekt, som er en lille samling af forskellige produkter.

Dette projekt bliver herefter lanceret af Karen by Simonsen. Det grundlæggende formål med dette er, at give finansiel støtte og udvikling til lokale folk som har brug for det.

Desuden bruges der udelukkende landets råvarer, og der lægges vægt på, at projektet er bæredygtigt for den lokale befolkning.

 

Hvert lille projekt fra 528 Crossroads kan variere i pris og kvalitet. Hvert af projekterne overrasker på hver sin måde, og er meget forskelligt fra hvor og hvornår, det er lavet.

Eksemplarer fra 528 Crossroads produceres kun i begrænset antal, og for mange er disse samleobjekter. Indtjeningen på projekterne går ubeskåret til de mennesker der har deltaget i processen.

På hjemmesiden for Karen by Simonsen kan du læse mere om Karen Simonsens projekter i de tredje verdens lande.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen