Det kan være svært at stå distancen

Få mærker kan stå distancen når det kommer til at skulle følge op på en success. I Chopin har der siden etableringen af den aller første butik i 1989 været en del udskiftning i gennem tiden for meget få mærker kan holde successen.

2 mærker der bestemt har mærket kundernes kolde skulder er St. Martins og Munthe som vi fortæller lidt mere om herunder. Et nyere mærke er Mos Mosh som bestemt er populært lige nu og det bliver spændende at se hvor længe mærket kan stå distancen før de mærker kundernes kolde skulder, men lige nu og siden åbningen har Mos Mosh kun været en success.

Når det for eksempel kommer til kjoler, kan det være uhyggelig svært at vælge den stil og det design, som man synes bedst om. Ud over det er det mindst lige så svært at vælge den helt rigtige designer og derved det helt rigtige mærke. Èn ting er dog sikkert i denne sammenhæng. Det danske, prisbelønnede mærke Munthe er et uundgåeligt alternativ, når man skal ud og købe en ny kjole eller endda også flere nye kjoler.

Firmaet blev etableret i 1995 og har lige siden været en af de mest populære, succesfulde og førende brands i de danske modebutikker, catwalks, magasiner og lignende. Grundlæggeren af Munthe plus Simonsen, Naja Munthe er kendt for helt selv at designe alle sine kollektioner, som på et år løber op i at være delt ud på fire hovedkollektioner, som bliver præcentreret i de fire højsæsoner; forår, sommer, efterår og jul. Efter hver sæson kan du regne med Munthe udsalg. Gå på eventyr og lad dig betage af nye indtryk og oplevelser i en kjole fra Munthe plus Simonsen.

Svært for Munthe plus Simonsen

Ja det har været svært at stå distancen for Munthe plus Simonsen og derfor er det nu kun den populære og uundgåelige designer, Naja Munthe der er tilbage efter afværgelse af konkurser. Karen by Simonsen er købt ud af firmaet og firmaet forsætter under det kortere navn Muthe. Men hvor længe?

St-Martins modetøj

St-Martins er et dansk modebrand, som er kendetegnet for sine unikke og smukke prints. St-Martins modetøj er et univers af farver, print og feminine detaljer, og hver kollektion er altid præget af designernes personlighed med små tvist, der skaber deres eget lille univers.

Designerne bag elsker at lege, more sig og se på tingene med nye øjne, og dette afspejler sig også i tøjet. Tøjet fra St-Martins er ungt, sjovt og energisk med friske farver. Generelt designes der meget feminine silhuetter, som flatterer din figur på den bedste måde. Designerne gør sig umage for at tegne tøj til virkelige kvinder, hvorfor der i kollektionerne altid findes både slim-fit styles såvel som oversize styles.

St-Martins er dansk brand, som har et sortiment der indeholder både tøj og accessories til kvinder. St-Martins designs kan blive karakteriseret som værende smarte, feminine og sjove pga. deres brug af farver og sjove logoer. Derudover, er tøjet produceret i bløde og lækre materialer såsom bomuld, hvilket givet tøjet den fineste kvalitet. Tilsammen skaber det en unik og lækker stil, som giver en selvsikker og afslappet følelse.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen