Liebeskind er top kvalitet fra Berlin

Med Liebeskind Berlin er du sikret tysk design, når det er bedst. Således topper det tyske designteam, hvor folk har stemt det luksuriøse brand ind i toppen af poppen.

Dette understreger den succes som Liebeskind har oplevet nærmest konstant siden etableringen i 2010. Kærligheden til farver, enkelthed og ikke mindst eksklusive detaljer skinner igennem i sortimentet, hvor du udelukkende finder kvalitetstasker. Tasker fra Liebeskind er et sikkert hit i din garderobe!

Mærket er, som navnet antyder, fra Berlin. Den tyske enkelthed har altid været det fascinerende bag dette fede brand og deres tasker. Herudover blev hele mærket grundlagt med det in mente at taskerne skulle være top kvalitets læder og holde i mange år frem. Siden er andre materialer dog også kommet til, men kvalitet er stadig nøgleordet i hele deres kollektion af tasker.

Liebeskind Berlin – Et indblik i sortimentet

Liebeskind maike taskerTilbage i 2010 startede det hele med tasker og netop denne accessories spiller da stadig den største rolle i sortimentet selvom rigtig m,ange andre produkter er kommet til. Således kan man forvente masser af tørklæder og tøj i de årlige kollektioner. Du finder rigtig mange varianter; alt lige fra store tasker og små cross over tasker til tasker i alle farver. Liebeskind Berlin Maike cross over taske er i øjeblikket vildt populært.

Deres tasker

Lædertasker er som sagt et af de helt store produktområder for dette tyske mærke. Taskerne ser utroligt eksklusive ud, uanset om du jagter en mindre model eller en stor variant.
Liebeskind Berlin finder du i Chopin Charlottenlund. Du ikke kun finder en taske eller to, men det største udvalg af Liebeskind Berlin tasker i Danmark. Du kan se mere på deres hjemme side chopin.dk her. Benyt endelig lejligheden hvis du skulle være i området omkring Chalottenlund til at se deres superhotte og store butik.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen