Mange fede sommerhits fra CHOPIN

En modeforretning kan være et helt apotek for den afhængige, når garderoben skal piftes op med nyt designertøj. Her hedder apoteket Chopin og de har din medicin.

I Chopin finder du et hav af tøjmærker og lækre accessories i deres store butik i Charlottenlund og også på deres onlineshop Choopin.dk. Butikken henvender sig primært til den stilfulde, men kræsne kvinde, der jagter moderne mode produceret af de lækreste førsteklasses materialer. Foruden deres private label brand CHOPIN finder du mange forskellige eksklusive designermærker som blandt andet InWear, Sexy Woman, Liebeskind og Pieszak. Denne sommer en Prepair kjole været populær.
777000000294-(7)Men det er deres eget brand der løber med al interessen her i foråret og sommer 2015 for det er superlækre styles de er kommet med i deres kollektion i denne sæson.

Chopin har altid de nyeste trends på lager. At drive en kollektion, tøjbutik og flere onlineshops er absolut ikke nemt, da det kan være svært at forudse tidens trends og de nye højaktuelle farvenuancer og designs.

Men alligevel så formår Chopin altid at ramme pulsen, hvilket må være din garanti for det fedeste nye modetøj.

Et meget fokuseret team af indkøbere og designere sikrer, at kollektionerne altid er livlige og fuldt opdateret.

I gennem hele design- og købsprocessen er der fokus på kvalitet, trends og pris. Pris og kvalitet SKAL hænge sammen og et niveau hvor alle kan være med.

Du går derfor aldrig forgæves, når du vælger at besøge deres butik på Jægersborg Allé 17 i Charlottenlund eller benytte dig af webshoppen, som også bugner af luksuriøst mode til fornuftige priser.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen