Med Sonos får du nemt og trådløst god musik i hele hjemmet

At høre musik derhjemme er nok noget, som de fleste gør. Lidt lav musik i baggrunden kan skabe en hyggelig stemning, når man har gæster, mens lidt højere musik kan dæmpe ensomheden, hvis man er alene.

Musik kan bruges, når man vasker op, gør rent eller bare slapper af. Når man først har fået gode højttalere installeret i hjemmet, er det derfor næsten garanteret, at de ikke kommer til at være slukket meget af tiden.

Og vælger du Sonos som dit system, kører alt din musik via wi-fi, så du trådløst kan styre musikken i hele dit hjem fra din telefon eller computer.

Derfor er Sonos så smart

Når du købere højttalere fra Sonos, kan du få dem til at snakke sammen i ét enkelt system. Derfor kan du styre alle dine højttalere via appen på din telefon eller computer, da Sonos kører over wi-fi.

Hvis du befinder dig i køkkenet, kan du altså tænde eller slukke musikken i stuen eller vice versa. Det er især smart, hvis man har et stort hus med mange etager, så man slipper for at fare rundt og betjene hver enkelt højttaler manuelt.

Samtidig kan man i appen lave grupper, så flere højttalere i hjemmet spiller den samme musik synkront. Selvom du går på toilettet eller ud i køkkenet for at lave en kop kaffe, kan du altså stadig komme til at høre den samme sang.

Samtidig kan du høre din musik på dit værelse, mens andre af husets beboere hører anden musik på deres værelse.

Forskellige højttalere til alle behov

Sonos har et bredt udvalg af deres egne højttalere, som altså spiller sammen med både hinanden og appen via wi-fi. Fælles for højttalerne er deres klare lyd og gode bas i et kompakt design.

Nogle højttalere er større end andre, og hvilke der er de rigtige for dig, er helt afhængige af dit behov. Hvis du vil skabe surroundsound i tv-stuen, kræver det naturligvis flere og større højttalere.

Men vil du have en højttaler på badeværelset, så du kan høre musik i badet, er en mindre model ofte det rigtige valg. Derfor er Sonos også et system, der kan tilpasses ethvert hjem og næsten alle behov, du måtte have.

Hvis du savner god og lækker musik i hele dit hjem, så er Sonos det rigtige valg for dig.

Indlæg oprettet 23

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen