Mos Mosh jeans – en favorit verden over

Rigtig mange kvinder drømmer om at finde det der helt perfekte par jeans.

Det er blandt andet jeansmodeller som denne her på billedet der har gjort Mos Mosh så populære.

De er på evig jagt efter et par der vigtigst af alt sidder godt, men som også har en rigtig pris og et cool look.

Den drøm ønsker choopin.dk og Mos Mosh jeans at opfylde sammen.

 

Kender du Mos Mosh jeans?

Mos MoshMos Mosh blev startet for 6 år siden. Den første kollektion var baseret på bukser og velsiddende jeans. I dag tæller brandet ikke kun jeans men også læder og skind items i form af lækre jakker, pynte bluser og toppe, nederdele, kjoler og mange andre fine ting til den perfekte garderobe.

Mos Mosh’s filosofi er klar, pasform og kvalitet skal være lige i øjet. Deres passion for jeans er ekstraordinær, som viser sig i alt fra style, form og fit.

Der kom især fokus på Mos Mosh jeans da de landede it-pigen og modellen Mathilde Gøhler som kampagnemodel. Hun ser fantastisk ude på deres image billeder og er i høj grad med til at sætte Mos Mosh på modekortet. Især fordi hun har mere end 800.000 følgere på Instagram og på den måde er det perfekte branding og markdsførings redskab. Hun kan virkelig få spredt et budskab bredt ud.

Det ser ud til at have virket for Mos Mosh. De har med årene fået stor international succes og sælges nu i de førende butikker rundt om i Europa.

 

Shop Mos Mosh jeans online eller in store

Ligesom med så mange andre dametøjsmærker kan Mos Mosh jeans shoppes både i Danmark og i udlandet. Om du vælger at købe dem i en fysisk butik eller på internettet er helt op til dig. Deres jeans føres i både Norge, Tyskland, Holland, Frankrig og mange andre europæiske lande.

Hvis du er tryg ved at handle online på webshops, kan du så let som ingen ting sidde derhjemme ved computeren og søge efter det par jeans du kunne tænke dig. I det hele taget kan man shoppe rigtig meget dametøj på nettet efterhånden.

Ulempen er selvfølgelig at man så ikke kan prøve det på inden man køber det, til gengæld tilbyder mange e-shops fri fragt, så har man i hvert fald ikke ekstra omkostninger til det.

Fordelen ved at shoppe på nettet er at man sparer tid og kan shopper det hele hjemme fra stuen, helt perfekt i en travl hverdag.

 

Populære jeans modeller

Mos Mosh jeans har den perfekte pasform til netop dig. Det er jeans modeller som Mos Mosh Baba Naomi jeans og Paulo chino reunion bukser der gør at de er så populære.

Pasformen sidder lige i skabet uanset om man er en størrelse 34 eller en størrelse 44. Se og shop hele vores store udvalg lige her ved at klikke på linket.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen