Nemt at finde lækker mode hos Chopin

Hvem af os har ikke drømt om, at der kom nogen og gav os en make-over? Nogle, der virkelig havde forstand på stil, og som kunne hjælpe os med at finde frem til det helt rigtige look til os. Præcis lige som der gør i filmene.

Der kommer dog sjældent bare en og giver en en make-over, men hvis du gerne vil have en helt ny stil af modetøj, er der gode muligheder for det. Der er nemlig mange steder, hvor du nemt kan finde noget lækkert modetøj, der vil passe til dig. Et godt sted for dig at kigge er på nettet. Det kan for eksempel være på webshoppen Chopin. De har et stort udvalg af modetøj i en god kvalitet.

Når du gerne vil lave en make-over af din garderobe, er det en god ide, at du starter med at skifte dit basistøj ud. Det vil sige de bukser, bluser og cardigans, som du altid har at falde tilbage på. Det er ofte det modetøj, som du bruger mest, og som du ofte bruger til hverdag. Når du har skiftet det ud, kan du begynde at se på de andre ting i din garderobe.

Sådan kan du give dig selv en make-over af modetøj

Hvis du gerne vil have en ny stil, men du slet ikke ved, hvor du skal starte, og hvor du skal slutte, kommer der nogle råd her. Det er først og fremmest en god ide, at du starter med at finde ud af, hvilke mærker af modetøj som du godt kan lide. På Chopin kan du nemt danne dig et overblik over de forskellige mærker, som de har. Find frem til de mærker, som du bedst kan lide.

Se dernæst på det modetøj, du har i din garderobe. Hvor meget af det tøj du har, vil passe med det tøj, som du gerne vil have? Sorter det fra, der ikke gør. Det er helt normalt, at man i løbet af livet får lyst til at prøve noget andet i forhold til tøj. Det kan være rart, at man kan skifte sin garderobe ud fra den ene dag til den anden.

Du kommer langt med at bestille for eksempel ti stykker modetøj hjem af det mærke, som du godt kan lide. Det kan være to til tre par bukser, en eller to jakker og bluser for resten. Allerede der vil folk kunne se, at der er sket noget med din stil.

Blue sportswear

Blue sportswear skal for kvinder altid være rart, men Blue er er mere end det. Blue Sportswear er modetøj, der føles rigtigt – uanset enten du er til din pilates klasse eller du er på shopping.

Blue pigen er en kritisk kvinde med en klar selvbevidsthed der ikke har noget i mod reklamere med deres udadvendt livsstil.

Midlet kaldes Blue og resultatet er sportswear der signalerer energi og attitude. Kvaliteten er ikke gennemført af traditionelle halvårlige kollektioner men i stedet har blue valgt at præsentere mindre men månedlige kollektioner som sæsonens fashion fokus.

Stilen er afslappet med et strejf af coolness og svinger fra yoga over fitness til café. Tricket er at indrømme, at de glæder og fornøjelser sport giver og at stjæle delen fra fashion med finesse.

Materialevalget på Blue Sportswear er naturligt og uden kompromis. Silke, alpaca og bomuld er blevet valgt grund slidstyrke og komfort, men krav er tæt på optimal.

For eksempel american pima bruges – et spin-off af den lange nålefilt egyptisk bomuld, som sikrer en silkeblød overflade.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen