Prepair hitter

Prepair er et dansk mærke, der producerer modetøj til kvinder. Det blev stiftet i 2013 af Lotte Moslund, en kvinde med mange års erfaring fra den danske modebranche. Hovedkontoret har til huse i Aarhus forstaden Højbjerg, hvorfra den daglige drift foregår. Prepair er et såkaldt express brand, det betyder at samtlige kollektioner produceres meget tæt på hver ny sæson. På den måde er det muligt at indfange de allernyeste trends og tendenser og ramme tidens look spot on – til stor glæde for både forhandlere og kunder.

Prepair sender årligt 4 hovedkollektioner og 2 mid-season kollektioner på gaden.

Prepair – tøj til alle anledninger

I Prepair’s mange årlige kollektioner finder du tøj til alle anledninger. Tøj til den moderne kvinder, der er klar til at skille sig lidt ud fra mængden. Hos Prepair er der fokus på gode materialer og på, at alt er produceret under ordentlige og sikre forhold. Lad dig friste af skønne, behagelige og moderne bukser – busker der egner sig både til hverdag og til fest. Eller bliv inspireret af de mange feminine kjoler og bluser, perfekte til at pifte hverdagslooket lidt op.

Kollektionen tæller også smarte jakker og tørklæder, ideelt til det til tider kølige danske klima. Med Prepair kan du skabe den fuldendte garderobe og herved undgå klassiske tøjkriser. Mærket bliver med garanti hurtigt din nye favorit, endda til budgetvenlige priser.

Her kan du få fingre i det lækre tøj fra Prepair

I Danmark er nethandel yderst udbredt, det gælder for stort set alle produktgrupper. Derfor kan tøj fra Prepair naturligvis også købes online. Moderne, kvalitetsbevidste kvinder har ofte travlt. Travlt med job, praktiske gøremål, børn og meget meget mere. Derfor kan det svært at finde tid til at shoppe lidt nyt til garderoben. Netop derfor er online shopping blevet så populært, har kan man nemlig købe nyt tøj på alle tænkelige tider af døgnet. Chopin har  åbent 24/7, det kræver blot en computer med internetadgang. Tag plads i sofaen, sæt dig godt til rette foran computeren og lad dig friste af de mange styles, man kan finde på nettet.

Du kan roligt købe nyt Prepair tøj online, nethandel er nemlig efterhånden både meget sikkert og effektivt.

Faktisk tilbyder flere og flere webshops dag til dag levering, endda ofte uden merbetaling, så bliver det vist ikke meget lettere at købe nyt tøj. Chopin får også dette nye brand One Two Luxzuz på hylderne fra april måned.

Indlæg oprettet 3

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen