Rå og klassiske Costamani

Costamani er dansk design i god kvalitet. Til dig der elsker boheme med et twist. Se og shop hele Costamani kollektionen lige her.

Et af dy nyere brands på dametøjs markedet er Costamani. Er du vild med både klassiske tøjtyper men har også en hang til det mere rå og skæve, så er Costamani helt sikkert det du står og mangler i din garderobe.

Engang imellem trænger vi kvinder bare til at få skiftet store dele af vores tøjskab ud, men vi har måske svært ved at finde ud af hvad præcis vores stil er. Derfor kan brands som dette være perfekt, da det har en god og spændende blanding af forskellige stilarter.

Information om CostamaniSÆT Costamani
Costamani er stiftet i 2009 af de to danske kvinder Maibritt og Merete. Stilen er boho chich med fokus på den perfekte pasform og henvender sig især til kvinder der tør bevæge sig væk fra de typiske sort, grå og hvide farver. Kollektionen tæller jeans, toppe, bluser og kjoler.

Modsat mange andre danske dametøjsmærker er der masser af farve og print at finde på de forskellige designs. Vi danskere har en forkærlighed for sikre farveløse valg når vi skal iføre os tøj.

Hvis man synes det er lidt kedeligt er Costamani det oplagte valg. Her finder du toppe og kjoler i unikke og etniske inspirerede print og mønstre. Ideelt til dig der tør hvor andre tøver, mærket er simpelthen lavet til den selvsikre og ikke mindst stilsikre kvinde

Her kan du købe Costamani
Costamani har ikke sin egen webshop, til gengæld kan det købes på flere forskellige danske webshops. Mange af disse webshops tilbyder fri fragt, så du let og nemt kan bestille styles fra Costamani hjem til dig selv.

Er man uheldig, at størrelsen ikke passer, så tilbyder mange også gratis returnering. Selvom man kender sin størrelse kan det jo godt være svært at ramme det rigtige fit, når man ikke kan prøve varen. Omvendt er der mange fordele ved eshopping.

Tit er der dag til dag levering og mange tilbyder endda at man kan få sine købe leveret til sin arbejdsplads, så man ikke skal en tur på posthuset. I dag har mange mennesker en meget travl hverdag, derfor er det fordelagtigt når shopping kan foretages på alle tidspunkter af døgnet og fra alle steder i verden. Der er altså rig mulighed for at forny sin garderobe blot ved at sidde foran computeren.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen