Rejs til disse billige destinationer og få mere ferie for dine penge

De fleste af os elsker at rejse og være på ferie. Der er noget helt særligt ved at besøge nye steder, møde nye mennesker og opleve nye kulturer.

Faktisk er der nok en del af os, der har det sådan, at vi gerne ville rejse mere og længere, end vi allerede gør. Det, der virkelig holder os tilbage, er økonomien.

Mange forbinder nemlig deres rejser med en stor udgift, som virkelig gør et indhug i opsparingen. Men sådan behøver det faktisk ikke være – slet ikke hvis du vælger en af disse billige destinationer. Find eventuelt en rejse guide til at læse om de mange destinationer.

Thailand – danskernes paradis

Selvom Thailand er blevet en favorabel destination for mange danske og internationale turister, er priserne stadig forholdsvis lave. Det gælder især, hvis man søger mod de byer og områder, der endnu ikke er blevet opdaget af så mange turister. Selvom flybilletten er dyr, vil pengene række langt på mad, transport og bolig i Thailand.

Vietnam – historie og kultur til en billig pris

Vietnam er et utroligt spændende land med en lang og rig historie. Samtidig er det en af de billigste destinationer i verden, hvad angår både bolig, transport og mad. Særlig sidstnævnte er vigtig, da den vietnamesiske mad er i en klasse for sig.

Portugal – mere for pengene i Europa

Hvis man drømmer om en billig destination lidt tættere på hjem, er Portugal værd at se nærmere på. Selvom landet ligger i Europa, er prisniveauet generelt under nærliggende landes som fx Frankrig og Spanien. Med en ferie i Portugal får du alt det, du elsker ved Sydeuropa – lækker mad, varmt vejr og smukke strande – til en lidt billigere pris.

India – livlig og kulturrig destination

I Indien vil man få oplevelser, der skiller sig ud fra alt andet. Man kan roligt forvente travle, folkerige byer og kaotiske markeder. Til gengæld er Indien også hjemsted for Taj Mahal, Ganges og Amber Fort – og dine penge rækker utroligt langt.

Sådan rejser du billigere

Hvis du generelt vil have mest ferie for pengene, er der nogle ting, der er gode at gøre. Hvis man er fleksibel omkring sine rejsedatoer og sammenligner fly- og hotelpriser i forskellige søgemaskiner, er der ofte mange penge at spare. På Holiday News finder du mange gode tips og ideer om rejser til Asien.

Transport er ofte dyrt, så man kan spare penge ved at blive i det samme område i længere tid eller vælge de billige transportmidler som bus og tog frem for fly.

Indlæg oprettet 23

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen