Saint Tropez – Lækkert tøj til hverdagsbrug

Vi har alle et behov for at have tøj på vores krop, nogle tider på året er behovet større end andre. Tøj i dag er dog noget andet end det var tidligere, engang var det for at holde varmen, beskytte sin krop imod diverse skrammer, og dermed overlevelse. Så dramatisk kan man ikke påstå at langt de flestes daglige påklædning er i dag. I nutidens Danmark vil vi hellere fryse en hel dag, så længe vores tøj er fashionabelt, og vi kan se godt ud.

Det tøj vi bærer er en stor del af vores image, det siger noget om hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvad vi laver. Saint Tropez er tøj til kvinder, der netop ønsker at klare sig fashionabelt igennem hverdagens strabadser.

Saint Tropez forhandles hos Chopin

Saint Tropez er highstreet designertøj til hverdagens helte. De udmærker sig ved at tilbyde sæsonens must haves, og desuden forsøger de at gøre mode let tilgængeligt for alle og til alle lejligheder. Om året designer firmaet seks årlige hovedkollektioner og 12 ekspreskollektioner. Alt tøjet designes i Danmark, og forhandles i butikker i hele Europa. Herunder også den populære butik Chopin i Charlottenlund der altid har billig retur og fri fragt over 499 kr.

Saint Tropez går meget op i at sikre gode oplevelser for deres kunder. Dette forsøger de at gøre, ved altid at tilbyde gratis returnering af deres produkter. Det er altså ligegyldigt om størrelsen ikke er rigtig, om farven ikke var det man havde troet, eller en helt anden grund, de tager altid retur med et smil. Ud over at billigt retur med et smil, så tilbyder Saint Tropez også gratis fragt såfremt man køber for over 499 kr.

Et relativt lille beløb set i forhold til hvor træls det er at skulle betale 60 kr. til PostNord, for at få sin nye kjole eller bukser fragtet til sin hoveddør. Ved at købe en Saint Tropez vare på en lækker hjemmeside som choopin.dk, udsætter man altså ikke sig selv for mange risici, da man får fri fragt og altid kan returnere det igen.

Hvis man vil følge med i hvad Saint Tropez foretager sig, er det en god idé at følge dem på chopin sociale medier, særligt på Instagram, hvor der er over 10.000 mennesker der dagligt følger tøjbrandet, hvor man kan se deres nyeste styles.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen