Tøj til kvinder i international stil

Costamani er et danske modebrand, som er startet af et par erfarne og dygtige kvindelige designere, Merethe Wang og Maibritt Flycht. De startede Costamani tøj til kvinder i 2015 med fokus på toppe, men har siden udvidet designet med, blandt andet, nogle meget populære buksemodeller. I dag laver Costamani tøj til kvinder, indenfor alle kategorier, og med stor succes.

Den store succes skyldes, uden tvivl, Costamanis helt unikke stil som er af international kaliber. Deres målgruppe er primært unge kvinder mellem 25 år og 35 år, som gerne vil fremstå selvsikre og rå. Målgruppen er den samme for dette andet internationale brand Mos Mosh.

Tøj til kvinder laves i en lang række forskellige størrelser og modeller, så der både er noget for kvinder med smalle taljer og til kvinder med former. En god pasform, har lige fra starten, været vigtig for kvinderne bag mærket, fordi de ved hvor vigtigt det er, at føle sig godt tilpas i sit tøj. Tøj til kvinder som Mos Mosh laves derfor med et velsiddende snit, som smukt understreger de kvindelige former, uanset hvilken størrelser du er.

Costamanis tøj til kvinder er som oftest lavet af florlette materialer i en bohemestil, og med bløde udskæringer som understreger kvindekroppen. Costamanis design er desuden spækket med smukke mønstre og fede prints, som er med til at give det et internationalt præg.
Costamani kan købes i et hav af store multibrandbutikker i Danmark, og deres jeans forhandles desuden hos specielt udvalgte modeforhandlere. Du kan selvfølgelig også finde Costamani tøj til kvinder online på webshops.

Sandaler der giver velvære for dine fødder og dig

Birkenstock er skaberen af den oprindelige konturerede ”fodseng”, som former og understøtter fødderne når du går. Sålerne er lavet af 100 procent naturlige og fornybar kork. De støtter vel og mærket både dine fødder og miljøet på samme tid. Dine fødder oplever langt mere belastning og stress end nogen anden del af dine kropsdele. Derfor er det ekstra vigtigt at tage sig godt af dine fødder. Birkenstock sandaler giver dig den bedste balance mellem stødmodstand og fast understøtning, således at dine fødder og ligeledes din krop bliver støttet på en naturlig måde.

Det vigtigste er sandalernes opbygning, med de special designet såkaldte ”fodsenge”. De støtter de rigtige punkter under dine fødder. Dette giver altså et fast greb, for dine fødder så du ikke skøjter rundt i sandalerne.

Med materialerne gummi, kork og fugt afvisende overflade, er du garanteret en behagelige og komfortable sandaler, samt et lugtfrit miljø omkring dine fødder. Så forkæl dig selv med et par lækre og behagelige Birkenstock sandaler som får hos Chopin.

Designet er gennemtænkt ned til allermindste detalje, ved hjælp fra ortopædspecialister og andre sundheds specialister med bred viden og forståelse for dine fødder og deres velvære.

Indlæg oprettet 3

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen