Trænger dit klædeskab til en makeover?

Trænger dit klædeskab til en makeover? Og elsker du feminine og romantiske snit, så er silketoppe nok lige noget for dig.  Det er klassisk dansk design, når det er bedst. Pænt, elegant og samtidig ting der passer til enhver anledning. Et godt bud på en helt nye sommergarderobe i lettet og luftige snit og designs.

Romantiske silketoppe

Rosemunde er et dansk mærke. Det blev grundlagt i København 2004 og har således mere end 10 års erfaring på bagen. Kvalitet er virksomhedens DNA og kommer især til udtryk i de luksuriøse silketoppe, kjoler  og feminine toppe og bluser. Alle designs har unikke detaljer og ændre sig fra kollektion til kollektion. Mærket har i øvrigt 4 årlige kollektioner, som passer til den pågældende sæson. Hele grundidéen med silketoppe er at skabe dametøj med lige dele kvalitet og funktionalitet.

Udover dametøj er de også begyndt at lave pigetøj til piger fra 2-14 år. Også her er stilen fin, romantisk og samtidig praktisk. Pige kollektionen har mange gode og behagelig basis items i god kvalitet og med dejlig komfort. Et skønt mor/datter mærke. Den perfekte gave når enten datter eller kone skal forkæles. Men er Rosemunde andet end silketoppe? Faktisk ikke, siden silketoppe æraen så er det ikke meget man kan få fat i den moderne kvinde.

Silketoppe sælges her

Udover forskellige butikker på Sjælland, Fyn og i Jylland forhandles silketoppe også i butikker og varehuse rundt om i hele Danmark.  Derudover forhandles det også internationalt i både Norge, Sverige, Finland, Polen, Frankrig og Island. Man må i høj grad sige at silketoppe er en stor international succes. Så hvis man er vild med sådan type top, er der rig mulighed for at shoppe det i butikker rundt omkring i Europa. Ydermere kan man også købe silketoppe på både denne fede webshop.

Når man skal shoppe online er det en god ide for eksempel at kende navnet på den style man søger. Så er det langt lettere at finde lige præcis det man går efter. Herefter kan man så vælge størrelse, farver osv. Internettet er kæmpe stort og man får hurtigt alt for mange resultater hvis man ikke søger konkret nok. Er man i tvivl om et navn eller en style kan man jo altid kontakte en webshop support, så de kan være behjælpelige med at finde frem til den kjole, top , bluse eller hvad det nu er du er på udkig efter.

Via Vai boots

Det er ikke kun silketoppe der kan give dit klædeskab en makeover for intet er bedre end fede støvler. Et nyt mærke har set dagens lys og det hedder Via Vai. Det er ikke ofte man kan få et par støvler med perfekt pasform, men det kan man nu. Via Vai boots har den perfekte pasform.

Vil du se det bedste udvalg kan du finde Via Vai boots her. Mærket er  lavet af Ruud Pessers, der efter at have boet i italien i flere år kom på Via Vai boots. Samtidig med at han arbejdede for et andet sko firma, besluttede han at tage skridt og dermed bruge hele sin ekspertise og starte sit eget mærke, Via Vai.

Indlæg oprettet 23

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen